Klauzula informacyjna
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

  • Barbara Bogacka - psycholog
  • Kinga Dąbrowska - pedagog, reedukator
  • Magdalena Drozd – logopeda, terapeuta SI
  • Klaudia Dudziak - pedagog, terapeuta SI
  • Elżbieta Ensztein – pedagog, doradca zawodowy
  • Joanna Giżyńska – psycholog
  • Agnieszka Głąbska-Nasiłowska - psycholog
  • Katarzyna Głowacka – psycholog
  • Ewa Godlewska-Sikora - psycholog
  • Agnieszka Gomoła – logopeda, pedagog
  • Małgorzata Kazoń-Walkowiak – psycholog, doradca zawodowy
  • Aleksandra Kosińska – psycholog, terapeuta SI
  • Klara Kostrzewa - psycholog
  • Renata Kwaśnik - psycholog, terapeuta rodzinny
  • Kinga Łakomiec – psycholog
  • Agnieszka Łaszczyk-Ziętara – terapeuta SI
  • Zofia Małachowska – psycholog
  • Małgorzata Mazur – logopeda, terapeuta SI
  • Beata Mierzejewska – pedagog, reedukator
  • Anna Mokrzanowska – psycholog
  • Urszula Moszczyńska – psycholog, realizator Szkoły dla Rodziców
  • Małgorzata Mrówczyńska-Bajer – psycholog
  • Wiesława Niściór – psycholog
  • Ewa Okurowska – psycholog
  • Anna Ożyńska-Zborowska – psycholog
  • Diana Podrażko – reedukator
  • Żaneta Rak – psycholog
  • Aneta Romanowska – neurologopeda
  • Ewa Rycombel – neurologopeda
  • Anna Ryszkiewicz – psycholog, terapeuta SI
  • Anna Skłodowska – psycholog
  • Justyna Smorczewska – psycholog, terapeuta SI
  • Elżbieta Zarzycka – psycholog
  • Magdalena Zychowicz - psycholog
Podmiot udostępniający informację:
Poradnia Pschychologiczno-Pedagogiczna nr 19 w Warszawie
odpowiada: Beata Mierzejewska
data: 29-03-2021
wytworzył: Anna Stelmach
data: 29-03-2021
data: 29-03-2021
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 29-03-2021 - Edycja treści
  • 06-09-2019 - Edycja treści
  • 16-11-2018 - Edycja treści
  • 02-02-2018 - Edycja treści
  • 21-09-2017 - Edycja treści
  • 05-09-2016 - Edycja treści
  • 15-01-2016 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 02-09-2015 - Edycja treści
  • 22-09-2014 - Edycja treści
  • 27-03-2014 - Edycja treści
  • 24-10-2013 - Edycja treści
  • 07-02-2013 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1323